17-vjeçari dëshiron të ruajë delet deri në fund të jetës në vendin e vetë/ Çfarë Gjermanie aman, le të shkojë kush të dojë!

Gjermania është kthyer në një pikë shprese për shumë nga ballkanasit, sidomos për shqiptarët, kosovarët dhe boshnjakët.17-vjeçari boshnjak, Esmir Krpiq u bë i njohur për njerëzit kur në fund të vitit të kaluar shprehu dëshirën për 3 dele dhe mori një tufë prej 40 delesh.Esmiri fitoi zemrat e shumë njerëzve me mirësinë dhe sinqeritetin e tij, veçanërisht për dashurinë për vendin e tij që nuk do e braktisë asnjëherë.

Ai ndryshe nga shumë të rinj që duan të largohen nga vendi, thotë se do të qëndrojë përgjithmonë në vendlindje dhe nuk do ikë kurrë.“Derisa të na mbulojë bora, nuk po largohemi nga këtu. Sido që të jetë Gjermania, kjo është Gjermania për mua, kush të dojë le të shkojë, dhe duhet të punosh atje si këtu, nuk mund të ulesh e të shikosh, duhet të punosh kudo”, tha Esmiri, i cili përveç kujdesit të deleve, është edhe i arsimuar.“Duhet vullnet për të bërë çfarë të duash, asgjë nuk është e vështirë kur ke vullnet, bukën e gojës e bën nga delet”, thotë Esmiri. Burimi: Reporteri.net

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *