“Fjalët i kishim me ardhë ti te ne, jo ne në varrimin tënd”: Mesazhi i shokut të 21-vjeçarit që vdiq sot në Pejë

Sot në fshatin Novosellë të Pejës Dush Brahimaj, 21 vjeç, u gjet pa shenja jete në dhomën e fjetjes nga vëllai i tij.

E për vdekjen e tij kanë shkruar shumë shokë të tij, madje njëri prej tyre ka shpërndarë një fotografi të të ndjerit dhe ka shkruar se Brahimajt vdekja ia këputi ëndrrat në moshë të re.

Postimi i plotë:

“Ah bre Dush 😭

Fjalët i kishim me ardhe ti tek ne, n’Prishtinë. E jo me ardhe ne në varrimin tënd. Pusho i qetë në gjirin e tokës Dardane pasi vdekja ti shkëputi të gjitha ëndrrat në moshë të re.

Malli për ty nuk do të shuhet kurrë!”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.