Kida ndryshon stilin e flokëve, kaq ndryshe duket

Kida eshtë njëra ndër artistet më të dashura në estradën shqiptare.

Ajo përpos që është mjaftë e zonja në profesion, ajo kujdeset shumë edhe për vetën e saj.


Kida prej fillimit të karrierës së saj, gjithmonë ka ndryshuar stilin e flokëve në mënyrë drastike.

Së fundmi, ajo i ka prerë flokët, dhe ka vënë një ngjyrë gështenjë e cila po i shkon shumë, këtë model të flokëve nuk ja kemi parë më parë./Kosovarja/

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *