Sara Hoxha po kërkon ndihmë

Blogeria Sara Hoxha njihet për stilin e saj të veçantë dhe mos kompleksitetin e saj që shfaqet në publik ashtu siç është.

Duke qenë aktive në rrjetet sociale ajo ndanë me ndjekësit imazhe të ndryshme nga përditshmëria, po ashtu edhe projektet, shkruan “Kosovarja”.


Së fundi, ajo ka filluar edhe me palestër ku krahë saj është edhe bashkëshorti i saj, këngëtari Ledri Vula.

Ajo ka postuar një fotografi derisa ka qenë duke bërë ushtrimet por si duket sa është efektive tek ajo është edhe e lodhshme.

Kjo pasi, ajo në imazh ka shkruar një mbishkrim ku thoshte “Ndihmë”.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *