Zot na ruaj/ Pluhur dhe baltë, një fenomen i çuditshëm do ndodhë sot në Shqipëri

Ditët e fundit, Shqipëria është përfshirë nga një mot aspak i qëndrueshëm, që është shoqëruar me reshje dëbore në zonat e thella malore, me reshje shiu të dendura në një pjesë të mirë të Shqipërisë dhe me një erë të fortë me pluhur sidomos në qytetin e Durrësit.Meteorologia, Tanja Porja, ka bërë parashikimin për motin në vendin tonë në ditët në vijim.

Sipas Porjas temperaturat në mëngjesin e sotëm kanë shënuar një rritje të ndjeshme.Mëngjesi i sotëm ndihet zagushi, pasi vlerat minimale janë jo më poshtë se 6-7 gradë celcius në zonat malore, ndërkohë në shtrirjen perëndimore përfshirë dhe kryeqytetin, termometri sot ka shënuar rreth 11-15 gardë celcius ne mengjes, vlera këto mjaft të larta. Mesdita e sotme do të shëojë rreth 26-27 gradë celcius.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *