Kështu dukej Robert Berisha në moshën 19 vjeçare

Robert Berisha karrierën e tij si këngëtar e filloi në vitin 2016.

Përveç muzikës Roberti është duke u marrë edhe moderim, ku e moderon një program satirik.


Ndryshe Roberti shpesh herë komentohet për paraqitjet e tij nga fansat dhe mediat rozë.

Sidoqoftë, në një video të mëhershme, të ngarkuar në ‘Youtube’, Roberti si 19 vjeçar shhihet krah Adelina Ismajlit, Qumilit e shumë personave të tjerë.

Roberti duket se ka ndryshuar mjaft shumë gjatë këtyre viteve. /Lajmi

Shiko foton:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *