Brenda një jave konkurrenti i “Për’Puthen” lë studion dy herë

Sami Bersha është konkurrent i sezonit të tretë tek “Për’Puthen”, ai përgjatë pjesëmarrjes në këtë program, po realizon edhe takime të ndryshme.

Efi, është njëra nga vajzat me të cilat Samiu ka pasur më së shumti takime.


Ndërsa të premten shkak i një debati në mes Efit dhe Mevlanit, ai u largua nga studio, e pak minuta më vonë ishte vetë Efi e cila shkoi pas Samiut.

E në puntatën e djeshme konkurrenti u largua përsëri nga studio, mirëpo kësaj radhe jo shkak i ndonjë debati por sepse nuk ndihej mirë më shëndet. /Lajmi/

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *