Bora provoi sfidën e grimit në tre minuta dhe ‘dështoi me sukses’

Prezantuesja e mirënjohur, Bora Zemani, nuk e ka problem të shfaqet edhe pa grim.

Veçanërisht në ditët “off” nga puna, në këtë formë e shohim shpesh në rrjete sociale, së fundmi, Bora në TikTok ka provuar sfidën e grimit për tre minuta.


Në fakt, Bora mund të themi se ka “dështuar me sukses” që të bëhet gati për një kohë kaq të kufizuar.

Video më poshtë ju sjell sfidën e plotë në 180 sekonda.

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *