Çfarë po sajojnë Beniada dhe Ardit Çuni në shtëpinë ku janë mbledhur?

Ardit Çuni ka shprehur pëlqim për Beniadën që brenda BB VIP, madje shprehej se do e priste kur të dilte.

Por kjo nuk ja ktheu në të njëjtën mënyrë madje u shpreh se nuk do të kishte gjë mes tyre dhe se Arditi flinte akoma me biberon.


Po tani çfarë ndodhi, po flenë të dy me biberon? Beniada ka publikuar një story ku shihet në shtëpi me Arditin.

Ndonse ajo nuk e ka komentuar më tej kaq mjaftoi që ndjekësit të nisin aludimet.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *