Semi po kalon një ditë jo të mirë

Semi Jaupaj qëndorn mjaftë aktve në rrejtet sociale, edhe kur nuk është në disponim të mirë.

Së fundmi, në InstaStory ka shpërndarë një imazh ku ka treguar se cfarë bënë ajo kur dita e saj nuk po shkon sic do ajo.


Nëpërmes një video kur ajo ishte pjesë e “Big Brother Vip”, shihej plot energji, dhe gjatë gjithë kohës vallzonte.

Si duket gjithë energjinë dhe pozotivitetin e fitoi nga ajo video.

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *