Artisti ynë i njohur me bashkëshorten. Cili është ky?

Ai është një nga humoristët e mirënjohur shqiptarë, i cili është mjaft aktivë në rrjetet sociale për të qenë më afër me fansat.

Në imazhet ku shfaq punën nga projekte të reja në Televizion, artisti poston edhe fotografi me familjarët, bëhet fjalë për artistin, Sevdai Radogoshi, i njohur për publikun si Qumili.


Ky është një imazh vite më parë ku Qumili është shfaqur krahë bashkëshortes së tij, Ejlane Radogoshi.

Ndryshe, Qumili dhe Ejlane janë prindër të katër fëmijëve, tre vajza dhe një djalë .

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *