Çka i ndodhi Shkurte Fejzes kur ishte vetëm tuj mendu?

Shkurte Fejza është këngëtarja e famshme dhe e dashur që ka ushqyer e frymëzuar me muzikë disa breza.

Mësimet e fillores i mori në fshatin Mushtisht të qytetit Therandë, ato të së mesmes në Therandë, kurse të lartat në Prizren dhe Prishtinë.

Paraqitjet e para në skenë i ka pasur qysh si fëmijë në programet e shkollës, ku u vërejt për herë të parë talenti i saj.

“Isha vetëm tuj mendu” titullohej kënga e parë e kënduar nga ajo, më pas karriera e Shkurtes është histori suksesi e njohur nga thuajse të gjithë./Kosovarja/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.