Mori për grua kukullën/ Ankohet 38-vjeçari: Nuk më erdhi asnjë nga familja në dasmë

Akihiko Kondo, nga Japonia, është martuar me Hatsune Miku, një këngëtare fiktive e sintetizuar nga kompjuteri, e cila ka qenë në turne me Lady Gaga, por ka thënë se asnjë nga familja e tij nuk u paraqit në dasmën e tij.Akihiko Kondo dhe gruaja e tij Hatsune Miku kishin qenë në një lidhje për 10 vjet përpara se të martoheshin në një ceremoni jozyrtare martese në vitin 2018.

Hatsune me flokë bruz ishte veshur me të bardha për ceremoninë dhe Akihiko veshi një smoking për ceremoninë.38-vjeçari Akihiko ka thënë se marrëdhënia e tij me Hatsune e ka nxjerrë nga depresioni, por ai gjithashtu pranon se disa njerëzve u është dukur e çuditshme. Ai e di se gruaja e tij e përshkruar përgjithësisht në mediat e njohura si të një 16-vjeçare me flokë të gjatë blu neoni nuk është e vërtetë. Por, thotë ai, ndjenjat e tij për të janë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *