“A po dalum me pi kafe mas iftarit”, e afërmja e 23 vjeçarit që u vra dje në Klinë, tregon mesazhin e fundit me të

E afëmja e të ndjerit përmes një shkrimi në rrjetin social Instagram ka shkruajtur mesazhin e fundit që kishte me të ndjerin që vdiq mbrëmë: “a po dalum me pi kafe mas iftarit”,

23-vjeçari u v ra dje në Klinë, pranë një restoranti, ku, sipas mediave, kishte ngrënë iftar me familjen e tij. F.H, kishte lindur në vitin 1999, pak muaj pasi babai iu v ra nga forcat serbe dhe u pagëzua me emrin e të atit.


Ai dje nuk arriti t’i shpëtojë pIagëve dhe sapo u dërgua në spital, mjeku njoftoi se kishte vdekur. Ndërsa sot është bërë varrimi i tij, ku morën pjesë me mijëra qytetarë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *