Dua Lipa tregon pse e braktisi Kosovën

Dua Lipa ka treguar gjithmonë me krenari origjinën e saj, këngëtarja me famë botërore ka dhënë së fundmi një intervistë, ku krahas turneut të saj muzikor, është ndalur dhe te Kosova dhe largimi drejt Anglisë, ajo foli për me Rachel Martin në “Morning Edition”.

“Në vitin 1992, ata u shpërngulën në Kosovë pasi po ndodhte l.ufta në Bosnje, nëna ime është gjysmë boshnjake, kështu që nëna e saj ishte në Sarajevë në atë kohë, por ata u transferuan në Londër pasi situata filloi të vështirësohej vërtet në ish-Jugosllavi.


Diçka që njerëzit e harrojnë gjatë gjithë kohës është se njerëzit nuk duan vërtet të largohen nga vendi i tyre nëse nuk duhet vërtet, eshtë me të vërtetë nga nevoja”, tha Dua duke shtuar se u kthye në Kosovë kur ishte 11 vjeç, ajo thekson se e ndjente të nevojshme të shkonte në Londër e të ndiqte ëndrrën e saj.

“Kur jetoja në Kosovë nga mosha 11 deri në 15 vjeç, më pëlqente të merresha me muzikë, por thjesht ndjeja se nuk kishte se si të mund të depërtoja me të vërtetë pa qenë në një vend ku gjithçka ndodhte, ndihesha sikur duhej të isha në Londër për ta bërë realitet ëndrrën time.

Kjo është ajo që ndjeva se duhej të bëja dhe ku duhej të isha, njerëzit më thoshin se mund të këndoja, por nuk ishte aq e mirë, mund t’ia dilje ose mund të ishte diçka, por nuk kishte të bënte me atë se ti do të bësh diçka, ishte diçka që e ndjeja dhe e dija se doja ta bëja”, tha ajo.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *