Njerëzit të lodhur nga jeta në Kosovë, me padurim presin të largohen

Revista “Kosovarja”  ka realizuar Vox-pop-in e radhës me qytetarët e Prishtinës.

Fatkeqësisht, përqindja e madhe e njerëzve janë të pakënaqur me jetën që kanë në Kosovë.


Menjëherë pas pyetjes, japin përgjigje në mënyrë të mllefosur që pothuajse asgjë të mirë nuk ka në këtë vend.

Njëri ndër qytetarët, thotë që asgjë nuk ka të mirë dhe mundësia e parë që ti jepet do të largohet nga ky vend./Kosovarja/

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *