Pse Mihrije Braha nuk u bë as mjeke e as mësuese

Mihrije Braha është këngëtare shumë e njohur, një ndër emrat më të shquar që vazhdimisht është në ekran.

Nga shtëpia e fëmijërisë, një ndër karakteristikat kryesore që fitoi është edukata e mirë nga familja.


Zërin e bukur, dhe dëshirën që të merej me muzikë, së pari e tregoi duke kënduar në koncerte humanitare ku bie në simpati me bashkëshortin e saj Naimin.

Ka te mbaruar Shkollën e mesme të mjekësisë dhe shkollën e lartë pedagogjike që e kreu në vendlindjen e saj, shkruan “Kosovarja”.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *