Bashkëshortja ia bën urimin më të veçantë Shpat Kasapit

Shpat Kasapi feston ditëlindjen me urimin më të veçantë nga Selvije Jao.

Shpat Kasapi feston sot ditëlindjen, i lindur në vitin 1985 këngëtari mbush sot plot 37 pranvera.


Kjo ditëlindje është edhe më e veçantë për këngëtarin, pasi për herë të parë feston ditëlindjen si baba.

Ai dhe Selvije u bënë prindër të djalit Roel në janar të këtij viti.

Padyshim që në këtë datë të veçantë për të urimet kanë qenë të shumta, por urimi që mori vëmendje ishte nga bashkëshortja e tij Selvije Jao, e cila përmes disa fjalëve bëri urimin më të bukur për Shpatin.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *