Sa shumë ka ndryshuar Kallashi, nuk po nihet më

Kallashi është ndër personazhet më të përfolura në shoëbizin shqiptar.

Ajo merr vëmendje në secilën paraqitje të saj të cilat kohëve të fundit i ka shpeshtuar në rrjetin social Instagram.

Por ajo që bie në sy është ndryshimi ne pamje i valltares ndër vite.

Por, si gjithmonë shfaqet ajo shumë stil dhe tejet tërheqëse në cdo imazh që sjell.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.