U kap me presh në duar duke parë gjëra me pullë të kuqe ne Parlament / Ja çfarë e pret politikanin e njohur

Një deputet britanik nën hetim për gjoja shikimin e videove me pulle te kuqe në Parlament ka thënë se ai e hapi faqen gabimisht, por do të tërhiqej nëse shpallet fajtor.

Sipas medieve britanike, deputeti konservator Neil Parish iu referua Komisionerit Parlamentar për Standardet të premten, disa ditë pasi dy deputete femra konservatore thanë se e panë atë duke shikuar në telefonin e tij celular në dhomën e Parlamentit dhe në një komision.


Dhe deputeti, i pyetur në shtëpinë e tij në Somerset nëse ai hapi një të tillë gabimisht, tha: “E bëra, por hetimi le ta shqyrtojë atë”.

Ai tha se do të presë gjetjet e hetimit, por “nuk do të qëndrojë nëse shpallem fajtor”.

Sue Parish, me të cilin ai ka qenë i martuar për 40 vjet, tha se i gjithë episodi ishte “një budallallëk i vogël” dhe se ak uzat ishin “shumë të sikletshme”.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *