Çfarë kanë serbët me Ledrin, Kidën dhe Butrintin?

Shpeshherë këngëtarët frymëzohen ose kopjojnë njëri tjetrin.

Këtë herë ka ndodhur me hitin e verës së kaluar “Dale” nga Ledri, Kida dhe Butrinti.


Kënga është kopjuar nga këngëtarët serbë TORINO, PASHATA dhe KAMELIA ku thuhet se nuk ekziston asnjë marrëveshje mes tyre dhe artistëve kosovarë për të drejtat e këngës.

Nga këngëtarët shqiptar nuk ka pasur ende ndonjë reagim në lidhje me këtë./blic/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *