Flet Bashkëshorti i gruas që i dha fund jetës në Elbasan/ Kemi shkuar shumë mirë, asaj i dhembte koka

Në emisionin “Me Zemër të Hapur”, të gazetares dhe autores Evis Ahmeti, Pëllumb Likrama, bashkëshorti i 52-vjeçares që u vetëflijua ditën e djeshme, ka treguar versionin e tij të historisë sa i takon raportit që ka pasur me bashkëshorten.Ai ka deklaruar se ata janë martuar me dashuri dhe se kanë pasur raport shumë të mirë me njëri-tjetrin, ndërsa ka mohuar se ai ka ushtruar dhnë ndaj saj, apo se ajo ka pasur konflikte me nënën e tij dhe motrën.Ai thotë se dy dita para ngjarjes, Fatbardhai kishte pohuar se kunati i saj, burri i motrës, i kishte gjetur punë, por se ai nuk ishte dakord me këtë vendim.

Ka qenë ky diskutim prej të cilin kanë debatuar dhe ai pohon se e ka shtyrë dhe i ka thënë se nëse do të pranojë që të shkojë në këtë punë, atëherë të “shporret nga shtëpia”.Krijuam dhe ne familjen tonë kemi qenë këtu me pleqtë, u bëmë më fëmijë, kemi kalu mirë, s’kemi pas asnjë lloj peripecie, ajo në punë unë në punë. Kemi dy çuna një gocë. Marrëdhëniet tona kanë qenë mirë, kemi kalu shumë mirë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *