Nëna kishte dalë për qejf/ Pesë fëmijë gjenden vetëm në shtëpinë e mbushur me buburreca dhe pa ushqim

Një nënë nga Hjuston u a rrestua pasi poli cia gjeti pesë fëmijët e saj të vegjël, duke përfshirë një foshnjë, vetëm në një apartament të ndyrë duke u zvarritur me buburreca, tha pol icia.

Charlotte Williams u aku zua për rrezi kimin e një fëmije me qëllim për t’u kthyer pasi dyshohet se i la fëmijët pa ushqim, ujë ose energji elektrike për të paktën pesë orë të martën në mbrëmje, raportoi ABC13 .

Policia tha se oficerët u thirrën për të kryer një kontroll të mirëqenies në shtëpinë e Williams në Casa Grande Apartments të martën në mbrëmje. Ata tentuan të hynin në banesë nga dera e përparme, por gjetën se ishte e bllokuar nga një tavolinë dhe një dyshek.


Brenda, oficerët thanë se gjetën fëmijët e Williams, të cilët janë të moshave 1, 5, 7, 9 dhe 11 vjeç, pa mbikëqyrjen e të rriturve në kushte të mjerueshme.

“Shtëpia ishte e pistë me mushkonja, buburreca, miza në të gjithë banesën,” tha një oficer i seancës në gjykatë të mërkurën. “Kishte qese plehrash të mbushura me insekte në dhomën e ndenjes që çon në kuzhinë.”

Fëmijët e Williams u morën nga apartamenti i ndyrë dhe me erë të keqe dhe u transportuan në një spital lokal.

Fqinjët thanë se fëmijët nuk dukej se shkonin në shkollë. Ata janë parë për herë të fundit jashtë dy muaj më parë, kur po luanin në oborrin e kompleksit të apartamenteve në orën 3 të mëngjesit Williams mbeti i burgosur të enjten me një garanci prej 20,000 dollarësh.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *