Monika vendos në siklet Donaldin: ‘Pse nuk më erdhe në ditëlindje?’

Aktorja Monika Lubonja, ka vendosur në siklet Donald Veshajn e ftuar në emsionin “Më lër të flas”, duke e pyëtur se pse nuk i shkoi në ditëlindje.

Donaldi tha se nuk ishin takuar asnjëherë që pas mbarimit të spektaklit, dhe donte që takimi i tyre të ishte privatësisht dhe jo me shumë njerëz.


Donaldi: Nuk jemi takuar asnjëherë që nga dalja nga Bigu

Monika: Po pse nuk më erdhe në ditëlindje ti njëherë?

Donaldi: Doja të takoheshim më privatësisht, jo me shumë njerëz!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *