Ariana shkon në dasmë, fustanin që ka veshur e tërheq vëmendjen e të gjithëve

Ariana Fejzullahu është bashkëshortja e këngëtarit të mirënjohur shqiptar, Ermal Fejzullahut.

Ata të dy janë martuar para disa vitesh dhe tani kanë katër fëmijë, tri vajza dhe një djalë.


Ariana është shumë aktive në rrjetet socaile ku bën postime nga më të ndryshmet.

Ajo se fundmi ka marrë pjesë në një damë të shoqes së saj.

E veshur me fustan me shumë stil, Ariana ka shkëlqyer.

Kësaj pamje do ta këtë vështirë t’i përballoj burri i saj, Ermal Fejzullahu. /ORA

shiko foton:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *