Arta kaqurrele vjen me flokë të drejta dhe duket kaq ndryshe

Arta Elezaj njihet për flokët e bukur me dredha.

Por, së fundmi ajo erdhi me një ndryshim.


Me fokët e drejta e të kapura ajo duket shumë më ndryshe.

Megjithëse të dyja modelet i shkojnë shumë duke qenë e bukur dhe tërheqëse./InfoKosova/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *