Mustafa Nano: Do të doja të kaloja një natë me Bora Zemanin. Ja pse!

Gazetari Mustafa Nano nga Shqipëria ka dhënë një deklaratë mjaft interesante në emisionin Kojshia Show.

Ai ka thënë se do të dëshironte të kalonte një natë me Lady Gagan dhe Bora Zemanin.

Ndiqenu emisionin në minutën 11:47sec të emisionit për ta kuptuar pse.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.