Ndarja nga Keith veç çka i bëri hajr Adriana Matoshit – Shikoni!

Adriana Matoshi, ishte njër nga personazhet më të përfolura së fundmi.

Aktorja nuk është komentuar vetëm për sukseset e saj në profesion, por edhe për lidhjet dhe dështimet në dashuri.


Tani kur kanë kaluar disa muaj që ajo është ndarë nga futbollisti, Keith, me të cilin kishte një romancë shumë të bukur, përkundër dallimit të madh në moshë mes tyre, ajo vazhdon ta ruaj freskinë dhe sharmin e saj.

Adriana është fokusuar në punën e saj, si në parlament ashtu edhe në fushën e aktrimit dhe se ajo njihet po ashtu për një stil unik në veshje./kosovarja

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *