Presidentja Osmani u operua për shkaqe shëndetësore?

Gazeta turke Hurryiet ka raportuar se presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, kreu një intervenim kirurgjik duke e hequr një pjesë pjesë të lukthit, në Ankara të Turqisë.

Ndërhyrja nëpër të cilën raportohet të ketë kaluar shefja e shtetit u bë për shkaqe jo estetike.


Intervenimin e kësaj natyre e shpjegoi për Klan Kosovën, drejtori i klinikës së kirurgjisë abdominale, Ferat Sallahu.

Metoda me tub, apo sliv-gastrestomia mund të kryhet me laparaskop dhe me hapje të lukthit.

E nëse je president shteti, sipas Kushtetutës, kjo i bie që gjatë asaj kohe, përgjegjësitë presidenciale duhet t’i kalojnë kryetarit të Kuvendit.

Në këtë rast zyra e Glauk Konjufcës nuk ka pranuar asnjëherë një urdhër të tillë, siç konfirmoi për Klan Kosovën, Ilir Kërçeli, shef i stafit të tij.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *