Ada me stil të njëjtë sikur Kallashi

Ada dhe Kallashi për nga linjat trupore janë shumë afër njëra tjetrës.

Por, kanë edhe diçka të përbashkët, veshjen.


Ato janë shumë të ngjashme në këtë aspekt, pasi veshja e tyre është po thuajse gjithmonë e ngushtë, dhe ngjyra më e shpeshtë në trupin e tyre është e zezë./Kosovarja/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *