Djali kthehet nga Ánglia dhe i prezanton familjes të fejuarën, nënës i bie të fikët, arsyeja eshte e pabesueshme

Pasi djali kishte disa vite emigrant ne Ángli dhe kur ka ardhur ne vendin tone ai i ka pr eznatuar dhe vajzen me te cilen ishte li dhur.

Por sic ndodh me nje pjese te emigrant eve Shqiptar, familjarët e tij janë ha bitur kur e kanë parë nusen e djalit, pasi nuk e dinin se e da shura e tij ishte 20 vite më e madhe se ai pothuajse nje grua ne te 40 dhe shume e sh endosh.Gjatë qëndrimit në Shqipëri djali i ka treguar familjarëve se e dashura e tij 40-vjeçare ishte shtatzënë.

Sapo kanë marrë lajmin nënës së tij i ka rënë të f ikët, pasi mendonte se djali e donte vetëm për dokumentet.

“Një djalë është rikthyer nga emigracioni për t’i prezantuar familjes të dashurën e tij angleze. Mirëpo familjarët nuk e dinin se ajo ishte 20 vite më e madhe se djali.

Për një moment ata e kanë pritur mirë, sepse mendonin se ai e donte vetëm për dokumentet, por pak kohë më vonë kanë marrë vesh se ajo ishte shtatzënë.

Djali është 20 vjeç, ndërsa gruaja është 40. Ka qenë vetë djali ai që i ka dhënë lajmin familjarëve dhe gjatë kohës që iu ka treguar nënës së tij i ka r ënë të fikët”, tha gazetari.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.