Robin Krasniqi: Faleminderit Zoti im, faleminderit familja ime, shoqëria, miqtë…

Boksieri i njohur shqiptar, Robin Krasniqi ka falënderuar gjithë ata që e përkrahin me rastin e martesës së tij.

Fitorja më e madhe dhe më e çmuar në jetën time! Ti bëre që dashuria të e mposht krenarinë Faleminderit që egziston dhe që nga tani ti je bashkëshortja ime.

Faleminderit Zoti im Faleminderit familja ime Faleminderit shoqëria ime e dashur Faleminderit miqët e mi.

Ju, momentin më të bukur të jetës sime e festuat me plotë dashuri dhe u gëzuat shumë për ne.

Unë jam shumë me fat dhe i lumtur që ju kam

Faleminderit në pafundësi… Festofshim gjithmonë së bashku Zoti ju ruajt dhe ju dasht gjithmon o njerëzit e mi.

Shiko videon:

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.