Shkon për tu njohur prindërit e të dashurës por kur pa mamanë e saj kuptoi se…

Kur jetoni në një vend të vogël mund të përballeni shpesh me ish të dashurën/in. Por për këtë djalë, ishte veçanërisht e vështirë kur e kuptoi kishte fjetur me nënën e të dashurës së tij. 21-vjeçari zbuloi se disa muaj më parë kishte shkuar në një lokal ku ishte takuar me nënën e të dashurës. Ata biseduan dhe shkëmbyen numrat me njëri-tjetrin.
Shtyp hape.siren rekl.amuese më poshtë dhe shikoni lajmin e plotë:

Por pak javë më vonë, u përplasën sërish. Këtë herë biseduan më shumë dhe përfunduan duke kaluar natën së bashku. Pas natës që kaluan së bashku 21-vjeçari nuk e takoi më gruan. Më pas u njoh me një vajzë 19-vjeçare, që e njohu në Tinder. Gjithçka po shkonte mirë derisa erdhi momenti për të takuar prindërit e saj.


Ai u ftua për darkë në shtëpinë e tyre por u befasua nga çfarë zbuloi. 21-vjeçari u përball me të njëjtën shtëpi ku kishte bërë seks me gruan. Ai i tregoi të dashurës së kishte fjetur më nënën e saj dhe e dashura u trondit nga lajmi. Çifti vendosi të mos takoheshin më. Djali zbuloi ngjarjen në një postim në Reddit ndërsa theksoi se ish e dashura e vlerësoi që i tha të vërtetën.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *