A ka operacione plastike Rita Haziri? Kështu dukej këngëtarja kohë më parë

Është një ndër këngëtaret më të pëlqyera të momentit.

Rita Haziri ka spikatur që në start përpos për muzikën edhe për paraqitjen ndonësë e re në skenë.


Ritën përpos talentit e karakterizon edhe bukuria dhe sharmi që ka.

Shumë nga këngëtaret tona e kanë pranuar hapur se kanë bërë ndërhyrje estetike, por kur e shohim këtë foto të Ritës të bërë vite më parë bindemi që bukuria e saj është mëse natyrale./InfoKosova/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *