A po vazhdojnë njohjen jashtë Përputhen Efi dhe Samiu

Efi dhe Samiu kanë zhvilluar takime të shumta me njëri tjetrin sa ishin pjesë e “Përputhen”.

Samiu nëpërmes një video, krejt papritmas tha se nuk do të ishte më pjesë e emisionit për arsye personale.


Njohjen e tyre bashkë me Efin e lanë përgjysmë,deri sa Efi u deklarua se më nuk do të jetë pjesë e emisionit.

Ata u panë duke fesuar bashkë, mirëpo një pyetje e ndjekëse bëri kureshtarë të gjithë, pasi Samiu fshiu fotografinë me Efin.

Këtë gjë e kanë vënë re edhe ndjekësit e tyre, dhe e pyetën Efin se çfarë ka ndodhur me ato fotografi.

Nëpërmes InstaStoryt,ajo e etiketoi Samiun pa dhënë ndonjë përgjigje, duke lënë Samiun të përgjigjet në story-i e tij.

“Pse i hjeki Samija fotot me ty në Instagram”-ishte pyetja e ndjekësit ndërsa, Samiu i kthej përgjigje Efit duke e injoruar ndjekësin.

“ahah e din ti zemër”- ishte përgjigja e tij.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *