Çiljeta: Jetoj me tre burra

E ftuar mbrëmjen e sotme në “Goca dhe Gra”, Çiljeta tha se e do shumë familjen dhe ka vendosur t’i përkushtohet, duke lënë mënjanë karrierën.

Ajo tregoi se dy djemtë duhen shumë me njëri tjetrin, dhe djalin e Albanit e do njësoj si të sajin.


Çiljeta: Jetoj me tre burra

“E kam dashur gjithmonë familjen, sepse ashtu jam rritur, atëher ishte koha e karrierës, tani është pjesa e familjes, të dyja bashkë është vështiorë t’i bësh.

Unë jam me tre burra në shtëpi e dashur, ka pafund lodhje por e dua shumë.

Djali Abanit dhe Fernando duhen shumë dhe i unë i dua shumë, unë dua fëmijë, pro kur të ketë rrisk zoti lidhja më ka pjekur, të kesh përgjegjësi për dy fëmijë është përgjegjësi shumë e madhe, jam shumë e lumtur dhe e bëj me shumë dashuri.

Unë gjithmonë kam ndjekur zemrën, s’më ka ndikuar askush, jam rritur para kohë, kam ndenjur me njerëz më të rritur, jam rritur me dy prindër që më kanë plotësuar çdo gjë.

Thjesht kam qenë me fat që kam bërë shumë gjëra, gjithmonë kam qenë e pavarur, 16 vjeçe jam paguar për herë të parë”, u shpreh Çiljeta.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *