Do prishnin bunkerin në Fier, punëtorët ‘kapin’ kokën me duar me atë që gjetën aty (Video)

Gjatë rinkostruksionit të një rruge në lagjen Kastrit të Fierit, punonjësit e kompanisë që po kryen punimet, kanë evidentuar disa grá nata në një bunker.

Bunker ky i cili pritej të prishej për t’i bërë të mundur zhvillimin e projektit infrastrukturor.
Mendohet se në bunker mund të ndodhen edhe gjera të tjera ndaj pritet ardhja e specialistëve për të bërë të mundur demontimin dhe heqjen e tyre.


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *