Mevlani merr vendimin, a doli çift nga “Për’puthen”?

Në puntatën e sotme, u diskutua për vendimin që ka marr Mevlani në raport me Filloretën.

Edhe pse kjo e fundit ishte deklaruar me fillim vetëm për Mevlanin, ka dështuar për ta bërë atë për vete.


Mevlani u shpreh se ata mund të jenë miq të mirë, dhe pse jo të vazhdojnë njohjen edhe jashtë programit.

Të dy të emocionuar u shprehen se kanë vend tek njëri-tjetri edhe në të ardhmen./Indeksonline/

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *