I mori jeten gruas dhe nenes se femijes se tij/ Fansja i dërgon letër pilotit: Të dashuroj!

Babis Anagnostopoulos u bë i famshëm për publikun pasi u shpall fajtor për v rasjen e gruas së tij në mënyrë m izore, për shkak të xhelozisë.

Piloti grek pranoi kri mi ndërsa më parë tentoi ta fsh ihte duke e bërë të dukej si vra sje nga gra bitësit, duke v arur dhe qenin e tij. Ai mb
yti gruan për shkak se ajo i kërko divorcin.

Pavarësisht k rimit të tij, duket se Babis ka tërhequr dhe fansa pas vetes, kryesisht gjininë femërore. Mediat greke raportojnë se një grua misterioze ka dalë në pah duke i deklaruar dashurinë pilotit grek, e po ashtu mbështetjen për çështjen.

“Për shkak se një vit më parë jam vënë në dijeni për këtë rast të madh të vra sjes, unë e kam marrë seriozisht këtë çështje.

Unë jam një tifoze, një mbështetëse dhe fanse e tij. Për të qenë e qartë, nuk ka asnjë justifikim për atë që bëri, vra sjen, por ajo që më bëri përshtypje te Babis është se ai është një personalitet i ëmbël. Luan rol pamja e tij, personaliteti i tij, gjithë prezantimi i tij”, tha gruaja e panjohur.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.