Ja çfarë u bëri taksisti në Turqi, Arbenites dhe Feros

Arbenita dhe Fero udhëtuan për në Turqi.

Por, nga atje ata hipën në një taksi derisa u dukej si koncert brenda tij.


Arbenita tregon se si i fiku dritat dhe lëshoi këngë të Ibrahim tatlises.

Shihni reagimin e ciftit./InfoKosova/

Shiko videot:

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *