Kjo është surpriza që ja bëri familja Nera Fejzullahut, asaj ju desh pak ujë

Nera Fejzullahu është bashkëshortja e adhuruar e këngëtarit të mirënjohur, Sabri Fejzullahu.

Nera, gjatë gjithë ditës ka marrë urime pafund nga familjar, miq dhe dashamirë të saj.


Familja, këtë mbrëmje i ka bërë edhe një surprizë zonjës Nera, duke i organizuar një mbrëmje befasuese me njerëzit e saj më të dashur.

Zonja Nera është ndjerë tejet e emocionuar.

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *