Shyhretja kështu rregullohet në pushime

Shyhrete Behluli këtë kohë po e shfrytëzon që të relaksohet në një vend superior.

Pasi që është e angazhuar në sezonin e verës, këngëtarja në këtë kohë po shijon pushimet.


Si çdo herë, rregullimi tek vetja nuk i mungon duke shkëlqyer me stilin e saj.

Edhe këtu, me një veshje të bukur ajo duket tejet bukur dhe nuk ua lëshon rrugën vajzave të reja.

Shikojeni dhe binduni./Kosovarja/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *