Artistët që kënduan në dasmën e Marigonës e Robinit

Marigona e Robin Krasniqi para pak ditësh kurorëzuan dashurinë e tyre me dasmë.

Dasmën e tyre e realizuan në njërin nga restorantet luksoze në Kosovë.


Numri i madh i të ftuarve bëri që të jetë një atmosferë e mirë.

Për këtë atmosferë u kujdesën disa këngëtarë të estradës sonë, që janë dhe miq të boksierit.

Për ta kuptuar se kush përformoi në dasmë, shikoni videon./Lajmi/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *