Ja sa persona ishin në dasmën e Robinit dhe Marigonës

Të hënën e 9 majit çifti Robin dhe Marigona Krasniqi kurorëzuan dashurinë e tyre me martesë.

Në media u përfol mjaft shumë për këtë dasmë, ndër tjerash u komentua edhe numri i të ftuarve.


Dikund 400 e dikund 600, e ekipi i emisionit “Mirage” ishte pjesë e dasmës dhe në një intervistë ekskluzive me organizatoren Shema nga kompania GrandDecor mori vesh numrin e saktë të ftuarve:

Për ta kuptuar se sa persona ishin të ftuar ndiqeni videon:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *