Një natë me Granitin apo Robertin? Xheisara jep përgjigjen epike

Sot u transmetua episodi e tretë e emisionit “Mirage”.

Materiale të ndryshme dhe të ftuar vip ishin pjesë e këtij edicioni.


Në rubrikën “Kë zgjedh” e ftuar ishte ish banorja e “BBV”, Xheisara Frisku.

Ajo u “detyrua” të bënte zgjedhjen e saj për fytyra të ndryshme publike.

Granitin apo Robertin”, se më zgjodhi Xheisara të kalonte një natë?

“Nje nate me as njehrin sepse asnjeheri sma ngreh”, ishte pergjigjia e Xheisates.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *