Alketa Gashi-Fazliu është një ndër moderatoret më të respektieshme dhe të dashura për gjithë publikun kosovar.

Ajo për vite të tëra është pjesë e ekranit, por edhe e shtëpive të cilat janë kurioz të dinë zhvillimet në vend, ndësa Alketa ka qenë një prej moderatoreve prej të cilave i kemi marr gjithë informacionet e nevojshme.


Ndër vite, ka qenë mjaftë e rezervuar për jetën private, por ka filluar që të shpalos detaje të cilat nuk i kemi ditur ndonjëherë për të.

E futar në një intervistë, ajo ka rrëfyer për njohjen me bashkëshortin e saj, i cili ishte pjesëtar i UÇK-së dhe in.valid i lu.ftës.

Bëhet fjalë për Faik Fazliun, të cilin e njohu që kur ishte 16 vjece.

Alketa tregoi se që në fillimet e njohes së tyre ajo ishte këmbëngulse dhe shumë e bindur se ai do të ishte bashkëshorti i saj./Kosovarja/