Albina Kelmendi ngjitet në bjeshkë dhe qet fli me saç

Këngëtarja e njohur Albina Kelmendi, është nder zërat më të spikatur në vend.

Ajo, ka treguar gjithmonë se është femër e zonja dhe padyshim një këngëtare e mrekullueshme.


Albina Kelmendit, përveç muzikës, për dorë i shkon edhe kuzhina.

Ajo publikon foto duke përgatitur fli në Rugovë dhe duket se këtë gjë e ka me mjaftë qejf./Kosoarja/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *