Çfarë i ndodhi syrit të Yll Limanit?

Këngëtari Yll Limani është ndër emrat më aktiv dhe me më së shumti prurje muzikore.

Ai, gjatë gjithë kohës sjell risi në botën e muzikës dhe këngët shpejtë i kthehen në hite.


Këngëtari që prej vitesh është në skenë, po mbanë edhe mbrëmje të shumta muzikore gjithandej, në vend dhe Diasporë.

Ne paralajmërimin e fundit për një mbrëmje, syri i këngëtarit Yll Limani duke i mbyllur.

Çfarë i ka ndodhur kështu?/Kosovarja/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *