41 vjecari bën kërkesën që i habit të gjithë/ Jam i virgjër, dua një vajzë të virgjër

Mund të duket shaka, por nuk është e tillë, pasi interneti prodhon perla. Një burrë 41-vjeçar është ende i virgjër dhe ka krijuar vetë një faqe interneti për të gjetur vajzën e ëndrrave.Mesoburri kërkon që edhe vajza që ai do të gjejë të jetë gjithashtu e virgjër dhe të bëjnë së bashku një çift përfekt dhe të “pastër”. . Daniel Piechnick i ka kushtuar ‘jetën’ karrierës së tij.Ai thotë se nuk ka pasur kohë mjaftueshëm për t’u fokusuar tek njohjet, prandaj dhe nuk ka eksperienca seksuale, por duket se ka ardhur momenti që të nisë të shijojë kënaqësitë e jetës.

.Në një video në faqen e tij të internetit, Danieli thotë se ka një “jetë të mrekullueshme, por thjesht dëshiron të gjejë dikë me të cilin të kalojë jetën deri në fund.Ai thotë: Unë e kuptoj që njerëzit kanë pasur eksperienca të ndryshme dhe kanë qenë në rrethana të ndryshme, disa shumë të mira dhe disa shumë të këqija.Unë nuk jam në gjendje të gjykoj dikë tjetër, thjesht po kërkoj dikë si unë, gjë që është e vështirë të gjendet këto ditë. Është vërtet e vështirë të gjesh dikë tjetër që nuk ka pasur një partner apo që s’ka qenë e lidhur më parë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *