Drejtori artistik i Eurovision zbulon bisedën me Ronela Hajatin: Ja pse e refuzova

A e refuzoi Luca Tommassini Shqipërinë? Sipas fjalëve të shprehura nga drejtori artistik gjatë një interviste në “Oggi è un altro giorno” në Rai 1, duket se po.

Koreografi dhe balerini i njohur, i cili ka drejtuar performancën e Ana Gjebreas në “Eurovision Junior”, deklaroi se Ronela Hajati e ka telefonuar në lidhje me performanëcn e saj, ai zbuloi se “ka refuzuar Shqipërinë” pasi këngëtarja i ka thënë se në skenë do të bëjë çfarë të dojë.

“Ronela Hajati është shumë e njohur në Shqipëri, nuk dëshiron asnjëher t’i thonë se çfarë të bëjë, në bisedën që kemi pasur më parë kur më ka telefonuar, kam pasur frikë sepse më tha “ne le të bëjmë mbledhje, prova dhe të gjitha por në skenë do të bëj çfarë të dua.”

Dhe kështu i thashë jo, dhe ja unë jam këtu, ajo po kthehet për Shqipëri.

Nuk jam penduar që refuzova.”– u shpreh ai.

Luca Tommassini, është një balerin dhe koreograf i njohur ndërkombëtarisht, ai drejtoi performancën e Anna Gjebreas, e cila përfaqësoi Shqipërinë me këngën “Stand by you”.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.